Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: No Hi to WIFI  (Read 425 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline westernatlas772

  • Regular Member
  • ***
  • Posts: 134
  • Gender: Male
No Hi to WIFI
« on: 24 August 2014, 22:05:31 »
Advertisement
Got a problem and would appreciate some help to get me online with my new fone. Ive got Avast antivirus stopping my Moto G android running Kit Kat connecting to my WIFI, its got it blocked, Ive been into Avast settings but theres nothing in the settings regarding WIFI. Can anyone here suggest a cure. thanks for any help

snadge

  • Guest
Re: No Hi to WIFI
« Reply #1 on: 25 August 2014, 09:12:55 »
it doesnt have a firewall so far as I know... so how do you know its avast... simply uninstall avast then re-try then reinstall

personally I dont have an AV as I dont use lots of apps , or have already scanned what I have...clean...then removed AV which sups up battery life.

uninstall - go into settings...applications...avast...uninstall

Offline westernatlas772

  • Regular Member
  • ***
  • Posts: 134
  • Gender: Male
Re: No Hi to WIFI
« Reply #2 on: 25 August 2014, 11:28:51 »
I know its avast cos its when I turn wifi on and go for authentication, a sign pops up saying that Avast is blocking it, as I say theres nothing on Avast that "Allows wi fi" or any other setting that refers to it. I will try getting onto Avast about it cos its a fone antivirus and I shouldnt be having probs like that.

 

Powered by EzPortal
anything