Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: site slow?  (Read 3945 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

snadge

  • Guest
site slow?
« on: 26 November 2013, 19:36:23 »
Advertisement
anyone finding the site slow since putting TT 391 on?

ive been having some niggles when posting and editing posts but everything else is fine

Offline Thomasjc1

  • STAFF - Administrator
  • Must be an Admin?
  • ******
  • Posts: 6028
  • Gender: Male
    • The Tech Forum
Re: site slow?
« Reply #1 on: 26 November 2013, 20:52:09 »
All fine here

Offline Inactive

  • Super-Hero Member
  • ******
  • Posts: 1709
  • Gender: Male
Re: site slow?
« Reply #2 on: 27 November 2013, 00:15:30 »
Fine here as well.

snadge

  • Guest
Re: site slow?
« Reply #3 on: 27 November 2013, 09:50:55 »
just me worrying then hehe

Offline Thomasjc1

  • STAFF - Administrator
  • Must be an Admin?
  • ******
  • Posts: 6028
  • Gender: Male
    • The Tech Forum
Re: site slow?
« Reply #4 on: 27 November 2013, 09:55:35 »
Yea it's still quick here this morning

snadge

  • Guest
Re: site slow?
« Reply #5 on: 27 November 2013, 09:59:48 »
sometimes when I click post it hangs for a while- - last night it just wouldnt go through... I think my chrome is corrupt cos spell checker wont correct some things, also other issues with Youtube not playing videos I click on (that was the add-on I used for Youtube settings) - using Facebook then switching to another Tab and it stays on facebook even though the Tab is switched...

time for reinstall me thinks

Offline Roco

  • Super-Hero Member
  • ******
  • Posts: 2395
  • Gender: Male
Re: site slow?
« Reply #6 on: 27 November 2013, 12:26:11 »
had the slow up during the early hours  this morning also ,
youtube etc was ok ,

Offline Thomasjc1

  • STAFF - Administrator
  • Must be an Admin?
  • ******
  • Posts: 6028
  • Gender: Male
    • The Tech Forum
Re: site slow?
« Reply #7 on: 06 December 2013, 15:59:06 »
Anyone finding site slow today

steve195527

  • Guest
Re: site slow?
« Reply #8 on: 06 December 2013, 16:15:57 »
Anyone finding site slow today
yes,slowwwww when posting message

Offline Inactive

  • Super-Hero Member
  • ******
  • Posts: 1709
  • Gender: Male
Re: site slow?
« Reply #9 on: 06 December 2013, 16:35:26 »
It's like treacle today.. ;)

Offline Thomasjc1

  • STAFF - Administrator
  • Must be an Admin?
  • ******
  • Posts: 6028
  • Gender: Male
    • The Tech Forum
Re: site slow?
« Reply #10 on: 06 December 2013, 16:39:54 »
I've asked hosts see if anything wrong

snadge

  • Guest
Re: site slow?
« Reply #11 on: 06 December 2013, 22:27:51 »
bet its tapatalk - when posting watch at the bottom for notices about tapatalk....such as "waiting for tapatalk...."

Offline Thomasjc1

  • STAFF - Administrator
  • Must be an Admin?
  • ******
  • Posts: 6028
  • Gender: Male
    • The Tech Forum
Re: site slow?
« Reply #12 on: 06 December 2013, 22:30:45 »
It's been crap mate sometimes it would just hang for ages couldn't do a thing

steve195527

  • Guest
Re: site slow?
« Reply #13 on: 06 December 2013, 22:31:12 »
bet its tapatalk - when posting watch at the bottom for notices about tapatalk....such as "waiting for tapatalk...."
not noticed anything along those lines

snadge

  • Guest
Re: site slow?
« Reply #14 on: 06 December 2013, 22:32:48 »
bet its tapatalk - when posting watch at the bottom for notices about tapatalk....such as "waiting for tapatalk...."
not noticed anything along those lines

well its been disabled anyway, ive noticed most times that when posting it can hang for a bit - although ive not been on much

steve195527

  • Guest
Re: site slow?
« Reply #15 on: 06 December 2013, 22:35:03 »
bet its tapatalk - when posting watch at the bottom for notices about tapatalk....such as "waiting for tapatalk...."
not noticed anything along those lines

well its been disabled anyway, ive noticed most times that when posting it can hang for a bit - although ive not been on much
is more trouble than what you think it may be worth?

snadge

  • Guest
Re: site slow?
« Reply #16 on: 06 December 2013, 22:46:53 »
bet its tapatalk - when posting watch at the bottom for notices about tapatalk....such as "waiting for tapatalk...."
not noticed anything along those lines

well its been disabled anyway, ive noticed most times that when posting it can hang for a bit - although ive not been on much
is more trouble than what you think it may be worth?

see how it goes, then i will turn it back on in a week or so and see how it goes

Offline Inactive

  • Super-Hero Member
  • ******
  • Posts: 1709
  • Gender: Male
Re: site slow?
« Reply #17 on: 07 December 2013, 00:32:35 »
All flying again now..  ;)

Offline Thomasjc1

  • STAFF - Administrator
  • Must be an Admin?
  • ******
  • Posts: 6028
  • Gender: Male
    • The Tech Forum
Re: site slow?
« Reply #18 on: 08 December 2013, 17:47:48 »
Anyone finding site slow again

Offline CurlyWhirly

  • Super-Hero Member
  • ******
  • Posts: 2526
  • Gender: Male
Re: site slow?
« Reply #19 on: 08 December 2013, 17:49:46 »
Anyone finding site slow again
Yeah me, I just posted about it in another thread a few minutes ago.

 

Powered by EzPortal
anything